Show & workshop

Said underviser i følgende dansegenrer og teknikker:

På job i Randers med Mads Bischoff

Traditionel afrikansk dans
... og levende musik er præget af en medrivende gruppeenergi, hvor musikkens noder er de basale, naturlige bevægelsesmønstre bestemt af en historiebærende dans.

Workshop for børn:
Said tager jævnligt ud til vuggestuer, børnehaver, skoler og organisationer og underviser i afrikansk musik, rytmer, sang og kultur. Said tager børn i alle aldre med på en musikalsk rejse til Afrika. Børnene møder farlige dyr, spændende rytmer, sjove sange og andre børn, som lever et anderledes liv i en anden verden.
Børnene får mulighed for at danse, synge nye, spændende sange og spille på rytmeinstrumenter sammen med Said. Og samtidigt lærer de gennem leg om andre børn på deres egen alder og om de vilkår de lever under. Said sætter gang i hele institutionen, får børnene til at hyle af grin, måbe af forundring, danse af glæde og lege med hinanden i en fælles oplevelse, som giver dem noget at snakke om i lang tid bagefter.
Said kan komme ud i jeres institution eller organisation for en enkelt dag og give børnene en ordentlig én på opleveren. For eksempel til et forældrearrangement, en afslutningsfest eller bare som et inspirerende indslag i hverdagen. Said deltager også i emneuger på skoler og institutioner. Emnerne er ofte Børn i andre lande, Afrika, Verdensmusik og rytmer, Andre kulturer samt meget mere. I en emneuge kan et musisk arrangement evt. kombineres med andre emner som afrikansk madlavning eller fremstilling af afrikansk legetøj, trommer eller smykker, som Said også har stor erfaring med at undervise i.
Saids workshops kan tilegnes børn i alle aldre. Han laver også workshops for voksne, blandt andet for pædagoger og lærere, der normalt underviser i musik, idræt og har lyst til ny inspiration. Kontakt Said og hør nærmere. Måske har han idé, som I kan bruge.

Workshop for voksne:
Said laver workshop for voksne. Han tager gerne ud til festlige begivenheder og sætter gang i gæsterne med dans, sang, trommer og smittende energi. Det kunne fx være et sjovt indslag til en fødselsdagsfest, en polterabend mm. Han kommer gerne alene, men der er også mulighed for, at han kan tage flere festlige dansere og musikere. Bl.a. sammen med Hakuna Matata Culture Group og Hakuna Matata Band og Mads Bischoff.

 

 


Show og workshops kan også arrangeres med Said og

Hakuna Matata CULTURE GROUP

 


Se også mere om HAKUNA MATATA BAND


 

"Kwasa - Kwasa"
... er en moderne dansestil. En frisk afrikansk showdans til den nyeste musik. En dans som arbejder sig fra hoften ud i hver del af kroppen. Medrivende og energisk.

Afro-cubansk
... dans er knyttet til den afro-cubanske religion Santeria, der omfatter et væld af guder med hver sin særlige rytme og dans. Bevægelserne varierer fra det feminint indføte, til det kraftfulde maskuline, og rummer således et studie i bestemte karaktertræk og temperamenter.

Du kan bestille Said til at underholde eller undervise både store og små grupper.
Intet er for småt, og intet er for stort!
Kontakt Said for en snak om mulighederne!

Said har mange års erfaring fra at undervise både børn og voksne. Børn i alle aldre nyder Said's utroligt smittende energi og musikalitet.

Said har været tilknyttet danse- og kulturgruppen Utamaduni Dance Troupe i mere end 10 år, og har undervist og optrådt med gruppen ved hundredvis af arrangementer landet over. Said har været fuldtidslærer på Vestjyllands Højskole, efter endt uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Derudover har Said markeret sig som solist i mange danse og musik sammenhænge.